Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2012 14:39 - Развалят ли се Парфюмите | Как да Съхраняваме Парфюмите си
Автор: parfiumlifestylezona Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2438 Коментари: 0 Гласове:
1



Марковите парфюми бързо станаха нещо съвсем обичайно за всеки човек. Както и дрехите, които дизайнерите им произвеждат, те също са скъпи и в много разновидности. За хората не е необичайно да притежават няколко парфюма, като в повечето случаи те биват използване с различни цели. Често задаван въпрос от ценителите на парфюмите е как да разберем когато аромата се разваля и как да го спрем. Първата индикация обикновено идва от личното обонянание на човека -  вие си мислите, че парфюма ви е миришел по друг начин. Проблема е там, че е нормално един парфюм да промени аромата си през времето заради промените в организма на човек. Така че за да сте напълно сигурни дали уханието се разваля или просто ви е омръзнало, ето ви няколко съвети за да проверите това.

 

Първото нещо, което може да проверите е какъв всъщност е цвета на течността. От време на време е хубаво да се поглежда дали не е потъмняла. Високата температура както и директнота излагане на слънце окисляват парфюма. Това кара водата и алкохола да се изпаряват. Рязката смяна на уханието също е индикатор, че това се е случило. Ако цвета на парфюма се е променил само леко, то това е знак, че още може да бъде спасен. Но ако аромата стане кисел или има лек оцетен мирис, то е време да го изхвърлите и да си купите нов.

 

Когато парфюмите биват съхранявани и използвани правилно те ще бъдат дълготрайни. Стайната температура е гаранция, че марковите ви парфюми няма да се развалят. Дори и да не сте сигурни дали е подходяща температурата в жилището ви, колкото по-хладно е много по-добре от по-топло. Слънчевата светлина трябва да бъде избегната. Някакво шкафче би било перфектно. Опаковките на повечето маркови парфюми са направени за да бъде държан там и самият артикул. Така той ще бъде по-защитен. Забравете да си държите парфюмите в колата – освен, че може да се равали, шишенцето може да гръмне при по-високи температура и така ще намразите аромата на любимия си парфюм защото той ще бъде разпръснат в автомобила ви.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: parfiumlifestylezona
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 73576
Постинги: 13
Коментари: 2
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930