Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2012 14:21 - Парфюми и Аромати Подходящи за Работното Ви Място
Автор: parfiumlifestylezona Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1252 Коментари: 0 Гласове:
2



Като стане въпрос за използването на парфюм когато ходим на работа, изборът ни трябва да е лек и пестелив, така като не трябва да се натякваме на никого, особено ако има хора с алергии или чуствителност към ароматите, защото това може да причини гадене и главоболие.

 

Статия наречена "Смесване на бизнес и аромати", на авторитетното американско списание Форбс, организирана по инициатива на Фондацията на Ароматите  включваща професионалисти по уханията, провежда следния експеримент: биват пробвани няколко парфюма на жени отиващи на интервю за работа. Резултатите сочат, че свежите плодови или цитрусови ухания са предпочитани и от мъжете и жените, които водят интервютата. Имайки предвид тези резултати, наистина има дадени аромати, които като цяло са смятани за по-подходящи за работно място.

 

Gap – Close е първият пример. Описан от дизайнерите като лек флорален, плодово-цитрусов парфюм, който е едновременно „невидим и блестящ”. Имайки в предвид експеримента на гореспоменатата организация, Close спазва критериите за аромат подходящ за работно място. В България цената няма да е много висока, като се има в предвид колко изгодно онлайн магазините за парфюми предлагат качествени артикули.

 

Ginger Essence от Origins спрей парфюмът, който е смятан за перфектен за работна обстановка. Той съдържа нотки на лимон и лайм, все цитросови плодове, които са на 100% съобразени с критериите на Фондацията на Ароматите. Парфюмът е описан още като „универсално привлекателен и перфектен за следобедно ухание”.

 

OSMANTHUS BY KEIKO MECHERI – може да не е аромат, с който да сте се сблъсквали, но това са само примери, от които при желание може да си направите аналози и изводи за избора на други маркови парфюми. Флоралният му аромат идва от комбинация от азиатското цвете османтус, мексиканското цвете тубероза и мароканския татул. Кайсиевото подухание се вмества перфектно в цитрусовата категория, която е препоръчана от експертите. 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: parfiumlifestylezona
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 73471
Постинги: 13
Коментари: 2
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031