Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2012 23:57 - Топ 9 на Най-Продаваните Дамски Парфюми за Подарък
Автор: parfiumlifestylezona Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 19818 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.08.2012 13:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Взети направо от устата на топа – това са най-горещите дамски ухания за тази година. Вземете на жена си нещо екзотично! Покажете и колко много значи, като изберете някои от тези парфюми.

Без значение дали за рожден ден, друг празник или просто, защото парфюмите винаги са един добър подарък.

 

Lovely от Sarah Jessica Parker - Eau de Parfum Sprayimage

Едно вечно ухание за жените от 17 до 107 години. Вдъхновено от любовта на Сара Джесика Паркър за наслагващите се аромати – женствен, шик и красив парфюм.

“Единственото ухание, което ползвам. Този парфюм има успех с издържливостта си – слагам го в 8ч сутринта и съпругът ми може да го усети когати си лягаме. И все пак, аз предпочитам парфюмът ми да е достатъчно ненатрапчив, така че само човека стоящ до мен да може да го усети. Вероятно някои биха го намерили за не достаъчно дълготраен и биха избрали по-силен парфюм.” - казва самата тя.

image
Jessica Mcclintock от Jessica Mcclintock за Жени

Дизайнерът Джесика Макклинток се е надминала с този красил и запомнящ се аромат. Това флорално ухание е смесица от жасмин, бели рози и лилия. Нежен, мек и дамски, това е перфектният парфюм за през деня, за работното място, както и за ежедневна употреба през летните дни. Искращите връхни нотки на лимон и босилек правят уханието младежко, повдигащо и освежаващо, без да е прекалено натрапчиво. След слагането му, парфюмът ще се носи с вас през целия ден и ще се усеща сравнително много, така че не се чудете ако околните го коментират; и все пак, това рядко е един от марковите парфюми, който ще е прекалено силен.

 

 

image
Тоалетната Вода на Burberry – Brit за Жени

Този парфюм събира в себе си игривият британски дух на индивидуалността. Британската жена е скандална, но винаги привлекателна и непредвидимо секси. Свеж и игрив, ароматът е класическа смесица от зелените и ориенталските ухания. Плодове, кехлибар и ванилия лесно могат да бъдат усетени.

 

image
Giorgio от Giorgio Beverly Hills

Представен през 1981 година, този очарователен аромат е вечен. Това е уханието на много от град дамите от развлекателната индустрия. Може да е силен ако е се използва в по-големи количества, но това е така и за повечето други парфюми. Класически, рефиниран аромат – удоволствие за сетивата.

 

image
ETERNITY от Calvin Klein – една истинска класика

 

Пуснат е на пазара през 1988 година. Нотките му са: пикантни, с цветя и екзотични плодове, комбинирани с пачули и кехлибар, за да създадат този женствен, романтичен аромат.

image

 Burberry The Beat Intense Elixir Perfume

Силният характер се среща с енергичността в този парфюм. Този искрящ, дървесно-флорален аромат е едновременно секси, женствен, модерен, динамичен и жизнен. Флоралните топ нотки напомнят за килим от цветя в гора. Замъглени и чувстивтелни дървесни тонове завършват уханието на този изключително луксозен парфюм. Богат, интензивен и по-концентриран вариант на оригиналния eau de perfum, представен в специално шишенце.

 

image
Juicy Couture Eau de Parfum

Сега всеки може да има очарователния живот и ухание на истинско плодово момиче.
Връхна нотка на сочна диня, мандарини и розови плодове комбинирани с искрящата свежест на невен и зелена ябълка. Остана единствено да добавим морското ухание, напомнящо на разбиващи се вълни.

 

image
Ralph Lauren Romance Women Eau de Parfum Spray
Една Вечна Класика сред марковите парфюми

 

Безкрайната есенция на това да се влюбваш. Създаден за жената, която вярва в истинската любов, привличане и топлината на това да сте заедно. Уханието на мoмeнти с любимите хора и усещането на малките радости в живота. Чувствителност породена от коприната, с аромат на цветя. Романтичен и секси.

image

Donna Karan Cashmere Mist

Вдъхновен от мекотата и усещането на кашмир върху кожата. Кашмирената мъгла е ухание достатъчно леко, че да бъде носено по цялото ви тяло, през цялата година. То задоволява сетивата – кожата, обонянието и духа ви. Стил: чувствен, интимен и мек. Един от най-добрите маркови парфюми.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: parfiumlifestylezona
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 73554
Постинги: 13
Коментари: 2
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930