Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2012 23:23 - Новоизграващи Дамски Парфюми за Есента
Автор: parfiumlifestylezona Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2393 Коментари: 0 Гласове:
1



Лесно се забравя, че с всеки нов сезон, нови парфюми стават популярни, точно както дрехи и аксесоари. Има много горещи нови парфюми за есенния сезон и като прочетете малко за тях и вие може да сте готови да замените класическите си ухания с новоизграващите звезди.

ROSE THE ONE BY DOLCE & GABBANA

Долче и Габана правят едни от най-добрите парфюми. „Rose the One” е разкошен, дори и съдейки единствено по шишенцето му. Той е изключително женствен, както и името предполага. Също така е и подсказка за живия му аромат, които включва нотки на роза, лилии и божур. Определено не е за всеки, но ако харесвате леки, деликатни и флорални парфюми – този аромат задължително ще ви хареса.


REB’L FLEUR BY RIHANNA Всички знаем, че Риана е фантастична певица и много красива жена, но е нормално да сме скиптични и надали бихме очаквали нейният парфюм да е на челните места за есенно новоизграващо ухание. Това е изключение от парфюмите от знаменитости, тъй като обикновено те не ухаят толкова добре колкото е известен производителят им. Плодов и флорален – този парфюм е комбинация от нотки праскова, хибискус, сливи, ванилия, кехлибар и други.

REVEAL BY HALLE BERRY Парфюмът на Холи Бери създаде голям бум, поради което бяхме длъжни да го пробваме. Оказва се, че е доста красив, но само ако харесвате плодови ухания. Диня и праскови комбинирани по много свеж начин с други съставки.

EAU DE PARFUM BY JIMMY CHOO Джими Чу вече не е известен само с обувките, които прозивежда; марката смело навлиза на парфюмерииния пазар и един от най-добрите нови парфюми за есента е този на Еу Де Парфюм. Докато името е семпло и елегантно, самото ухание е доста изискано.

NOIR LOVE ME BY VICTORIA’S SECRET

Една от тайните за най-добър есенен парфюм е на „Виктория Сикрет”. Много женствен и лек парфюм, който е перфектният избор за този сезон.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: parfiumlifestylezona
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 73546
Постинги: 13
Коментари: 2
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930